Ensimmäinen selvä päivä moneen kuukauteen alkaa kääntyä yöksi. On ollut yllättävän helppo päivä, vain tuossa alkuillasta tuntui, että kuolen, jos en saa viinaa. En kuollut, katselin maailman parasta lohtuviihdettä eli Gilmoren tyttöjä devarilta ja join jaffaa.

Huomisen päivän vietän ehkä A:n kanssa. Hänen kesälomansa loppuu ja se on minusta vähän surullista, koska juuri nyt tahtoisin viettää hänen kanssaan paljon aikaa. Epäsäännölliset työajat ovat hankalia.

Tiistaina menen vihdoin leffaan katsomaan uusimman Potterin Ninskin kanssa. Keskiviikkona pitäisi tavata Barcelonasta lomalle tuleva erittäin-eksä. Torstaina tapaan vuokranantajani edunvalvojan, hittohemmetti sentään. Viikonloppunakin olen sitoutunut tapaamisiin ja tekemisiin, huoh. Maanantaina sitten Barcelonaan ja matkan jälkeen alkaa vimmattu työnhaku.

Jos kaiken tämän keskellä pystyn vielä pysymään melko selvin päin, olen ylpeä itsestäni. Ei tässä nyt ole tarkoitus miksikään absolutistiksi ryhtyä, mutta jotain järkeä touhuun on saatava.

Katson vielä pari GG-jaksoa ja menen sitten yrittämään unta. Hiukan pelottaa se, nukkumaan meno, kun ei ole juovukkeissa.